Дієта

Сирно-овочевий салат для схуднення і сушки тіла. Рецепт швидкого приготування

При схудненні дуже важливо втрачати зайві жирові відкладення, а не м’язи. Інакше хоч цифра на вагах і стане менше, тіло навряд чи почне виглядати струнким і підтягнутим. Шкіра може обвиснути, а целюліт нікуди не зникне.

При сушінні йде зайвий жир і вода з організму, починає промальовуватися рельєф м’язів. Ну а якщо в спортзалі ви не гойдалися, то просто знайдете гарний силует з підтягнутими формами. Сушка тіла має на увазі організацію раціону харчування згідно з певними правилами.

Якщо коротко, то жири і вуглеводи зменшуються до мінімуму, а кількість білків в раціоні збільшується. Клітковину як правило починають вживати додатково у вигляді висівок або суміші типу «сибірська клітковина». Оскільки екстремальні результати нам не потрібні (ця стаття не для професійних спортсменів, а для просто бажаючих схуднути), я пропоную вам для початку видозмінити один з ваших звичайних прийомів їжі.

Можна почати зі сніданку або з вечері. Припустимо, ви звикли снідати вівсяною кашею або бутербродами. В одному випадку в страві багато вуглеводів, в іншому — вуглеводів і жирів (особливо якщо бутерброди з сиром).

Замініть такий сніданок сирно-овочевим салатом, харчуйтеся в такому режимі хоча б тиждень, і вже помітите позитивні зміни в своєму тілі. Також сирно-овочевий салат корисно їсти на вечерю. Він добре насичує і сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.

Не обов’язково вливати в себе кислий кефір, щоб кишечник добре функціонував, в сирі теж багато корисних лактобактерій. Крім цього, сирно-овочевий салат містить натуральну клітковину, яка сприяє очищенню організму від усього зайвого і підвищенню імунітету. Клітковина з овочів все таки краще, ніж готова суміш клітковини.

Сирно-овочевий салатКак готувати сирно-овочевий салат для схуднення і сушки тіла? Рецепт швидкого приготуванняінгредієнти: 3/4 пачки знежиреного твердого творога1 свіжий помідор невеликого або середнього размера1/2 свіжого огурца2 чайні ложки сметани з жирністю 15% трохи петрушкиСпособ приготування:викладіть сир в глибоку салатницю, додайте туди дві чайні ложки сметани, ретельно розімніть сир, змішавши зі сметаною. Овочі промийте водою і наріжте шматочками. Шкірку не зчищайте.

Петрушку промийте водою і дрібно наріжте. Додайте овочі і петрушку до сиру зі сметаною, ретельно перемішайте. Дайте настоятися 5-10 хвилин, щоб сік овочів просочив сир і зробив салат більш соковитим.
Зверху блюдо можна прикрасити цільної гілочкою петрушки для естетичного задоволення і розігріву апетиту. Їжте на здоров’я!

Related posts

Leave a Comment