Тварини

Кошеня вистрибнув з кущів і тут же кинувся обіймати наші ноги

“Це Бурашка. Її кинули мама і тато, тому її не можна ображати” – розповідає всім гостям мій трирічний син. І я навіть не можу йому пояснити, що Бурашку зрадили люди.

Він просто не розуміє слова”зрада”. Бурашку ми з чоловіком знайшли на вулиці, коли йшли в магазин. Ну як знайшли.

.. Просто в якийсь момент незрозуміло з якого боку пролунало відчайдушне нявкання, яке луною відбивалося від парканів і стін.

Я нагострила вуха і стала озиратися по сторонах. “Ти нічого не чуєш” – сказав чоловік і прискорив крок. “Ну як не чую, якщо чую” – відповідаю.

Оцінивши мою рішучість на 10/10 за шкалою волонтерського завзяття, чоловік здався: “Ну підемо Шукати”. Тримісячний кошеня вистрибнув з кущів на Киць-Киць-киць і тут же кинувся обіймати наші ноги. То мої, то чоловіка.

Кошеня калатало дрібним тремтінням від страху, але упускати свій шанс він не був намір і врешті-решт, уткнувшись мордою в черевик чоловіка, розпластався в пилу, обіймаючи цей самий черевик. 1 of 6Котенок метався то до одних ніг, то ДО ІНШИХ, просячи допомоги. Галерея — gt; так Бурашка опинилася на перетримці.

Ім’я їй придумав син. “Тільки не Че, а просто Бурашка”- уточнює він діловито піднявши вказівний палець. Бурашка мегаласкова котейка, вона готова мурчати і обніматися цілими днями.

Це кішка щастя, кішка ніжність! Вона така чудова з усіх боків, що я навіть припустити не можу, з якої причини її викинули на вулицю. Бурашка на перетримці доростила кішечку до стерилізації, яку у нас роблять з 4х місяців і після досить-таки вдалої фотосесії приступила до пошуку будинку. Чесно сказати, я побоювалася за дитину, адже вона така мила, така ніжна ніжність.

Ні, я не боялася, що вона не звикне до нового будинку, адже кішечка любила всіх людей на світі. Я боялася, раптом її знову образять. 1 of 6фотосесія для пошуку будинку.

Галерея– gt;Це Бурашка. Її кинули “мама”і ” тато”. Віддамо, тільки якщо ви не будете її ображати.

Цими словами закінчувалося моє оголошення про пошук будинку. Я була здивована, але прихистити Бурашку захотіло багато людей. Кішечка дуже швидко знайшла будинок і люблячу сім’ю, господиня із захопленням відгукується про неї: “Вона така ласкава, дуже любить сидіти на колінах, лащиться постійно.

Вже повністю освоїлася, звикла до всіх. У нас все добре, не переживайте, Бурашка знайшла свій будинок!”Вам можуть сподобатися інші історії порятунку тварин від куратора Бурашки: того ранку моя совість була яскраво рудою з небесно-блакитними очима. Діловито задерши хвіст, малюк переходила дорогу.
З пригальмувала машини виринула рука і схопила її за шкірку. Спасибі, що дочитали статтю до кінця! Підписуйтесь на наш канал! Разом ми допоможемо більшій кількості тварин!

Related posts

Leave a Comment