Розвиток

Як розпізнати свою силу і почати з нею працювати? Частина 2

Як обчислити свого бога? Читаючи якусь легенду або міф ви, в якийсь момент, ловите себе на думці, що чините точно так же, як міфічний бог. Що ви абсолютно з ним згодні. Взагалі, все це-про вас насправді.

І така ситуація була у Вашому житті практично під кальку, але в іншій сценографії. Ім’я цього бога, коли ви прочитали міф, і його історія викликає у вас всередині настільки сильний резонанс, що сплутати це неможливо ні з чим. Він вас захльостує, паралізує тіло, фізичні відчуття незрівнянні.

І ось через вивчення міфів, вивчення легенд і казок, богів, героїв, через зіткнення з цією інформацією, — ось по такій реакції можна також обчислити бога. Це, самі розумієте, довгий процес, тому що треба читати все підряд. Нічого не виключаючи.

Не знаючи, де ти можеш його знайти: може в який-небудь корейської казці або в яких-небудь японських синтоических переказах. Це довгий процес, і займає він багато часу. Але, з іншого боку, це вкрай корисно, тому що це вас змушує шукати, читати, перелопачувати літературу.

І з кожною прочитаною книгою ви стаєте багатшими і набагато більше розумієте. Бувають, звичайно, винятки з правила — інсайтні осяяння, коли сила сама ініціює вас на розуміння. Це відбувається в тому випадку, коли час вже закінчується.

І зрозуміло, що половину свого свідомого життя людина займалася своїми якимись соціальними, особистими, любовними, грошовими та іншими милими речами. Не замислюючись абсолютно ні про що. Час добігає кінця, треба прискорити процеси.

Взагалі, магічними законами таке впровадження в свідомість не заохочується. Тому що людина не пройшов належний шлях пошуку і в ньому може оселитися почуття: гординя. І це найстрашніший стан, тому що він не дає можливості ні вчитися, ні працювати.

Тому шлях пошуку, шлях позбавлення від своїх вад, треба пройти. Позбавтеся від уподобань, коли свідомість готова? Коли воно позбулося припущень яка це може бути сила, якою вона повинна бути, тоді сила з’явиться обов’язково. Наші заняття, а саме практики основного факультету «звільнення свідомості», якраз сприяють тому, щоб ви від цих переваг позбавлялися.

І розбір жорстких ментальних конструкцій на третьому курсі, і чистка астралу на другому, і розбір кармічних ситуацій, вміння управляти своїм подієвим полем на четвертому, і п’ятий курс, як вміння управляти системою своїх значень. І все це призначене тільки для одного – щоб ваше мислення стало вище соціального. Щоб воно наблизилося до магічного.

Чи не асоціальному, підкреслюємо, а вище соціального. Таким чином, те, що знаходиться вище, включає в себе те, що знаходиться нижче. Якщо ви підніметеся над соціальним і встанете на позицію вище, хоча б на один крок, воно стане вашим інструментом.

Але паралельно з цим з’являється інша потреба. Чим більше розвиваєте вашу свідомість, тим більшою мірою у вас стоїть питання навіщо? Для кого? Яка сила мене веде? І ось на це питання потрібно буде відповідати вже абсолютно усвідомлено, відмовляючись від очікувань. # пошук свого бога #як знайти свого бога #пошук своєї сили #Хто мій бог ============================Відеоматеріали: Душа людини-частина бога.

Якого?Потоки сили, душа людини, або як знайти свого богаКак встановити зв’язок зі своїм богомдоговір з вищими силами. Як зрозуміти хто за тобою стоїть ?Як заручитися підтримкою вищих сил?Літературні джерела: Бібліотека школи Меншиковоїстаття: договір з вищими силами. Як зрозуміти хто за тобою стоїть? Частина 1пошук свого бога.

Як встановити з ним зв’язок

Related posts

Leave a Comment