Розвиток

Простий трюк, який зробить афірмації ефективними

Всі ми давно знаємо, що позитивне мислення добре впливає на мозок, а отже, і на все наше життя. Якщо хтось ще не перевірив це на собі, настійно рекомендую спробувати (ви не пошкодуєте). Афірмації-це твердження, повторення яких допомагає нам змінювати свою реальність на краще.

Якщо ви вже пробували працювати з афірмаціями, але не отримали результатів, я хочу поділитися з вами способом, який зробить цю просту практику набагато ефективніше. Простий трюк, який допоможе зробити афірмації ефективніше (особисте фото)афірмації — це позитивні висловлювання про себе або свого життя, які допомагають вам вірити, бачити і проживати те, що ви в них вкладаєте. Наприклад, якщо ви кожен день повторюєте собі” я люблю своє тіло”, навіть якщо це неправда, з часом, ви почнете вірити і змінювати своє ставлення.

Однак тим, кому складно почати мислити позитивно, практика афірмацій також може здаватися вкрай складною. Багато людей уникають афірмації, тому що не вірять у свої твердження. Деякі з них можуть здаватися навіть дурними і безглуздими, якщо в них не вкладається безумовна віра.

Простий спосіб перефразування Один з найефективніших способів підійти до афірмацій з іншого боку — формулювати їх у формі питань. Наприклад: замість “я дуже сильний” ви говорите ” чому я такий сильний?”Вимова афірмацій у вигляді питань допомагає вивчати свої думки і емоції, долаючи розумові блоки. Відкриті питання (“Чому я красива?”або” як би виглядало моє життя без стресу?”) дозволяють запустити творче мислення, що призводить до розуміння того, які думки або дії допомагають вам, а які створюють перешкоди.
Як тільки ви почнете задавати собі питання замість звичних афірмацій, ви автоматично почнете шукати причини, за якими ваше твердження вірне. І це завжди працює, повірте! Розуміння і переоцінка не приходять відразу, але з часом афірмації допоможуть вам поглянути на себе в новому світлі, відучитися мислити негативно і позбутися від деструктивних шаблонів мислення, які ви напрацьовували роками. Нехай магія мислення допоможе вам змінити своє життя на краще!Читайте також “4 речі, які руйнують життя”

Related posts

Leave a Comment